Сузан Боил со неверојатна трансформација

Сузан Боил повторно застана на сцената на која стоеше пред девет години од каде и се промени целиот живот.

Сузан беше повикана како гостинка во музичкото шоу „Америка има талент“ и во своето видео се опишува нејзината слава.

Таа ја испеа и истата песна од првата аудиција на британското шоу „Британија има талент“ со која и се промени животот.

Откако победи нејзиниот живот целосно се промени, го смени изгледот, имаше момче и вртоглаво се збогати.

Денес таа изгледа многу поразлично од првиот пат, а нејзиното видео од ова гостување го погледнале повеќе од 3 милиони луѓе за помалку од 48 часа.