Супер Скопје – Боемска Улица 8 и 9 Септември

ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ, СИНТЕЗИС, ФОЛТИН, НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ, ЉУБОЈНА И ЏАМБО АГУШЕВ – УЛИЦА БОЕМСКА (СУПЕР СКОПЈЕ 08/09 СЕПТЕМВРИ 2017)

Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, четврт викенд улица “Боемска“. Супер Скопје е проект во организација на Горила продукција, Град Скопје, ЈУКЦ “Александар Македонски“ и сите угостители каде ќе се одржат настаните наредните викенди.

Петок 8 Септември:
Бината ќе биде поставена пред “Гостилница Канцеларија“
21:00 – 22:00ч. Влатко Илиевски
22:00 – 23:40ч. Синтезис
23:40: – 01:15ч. Фолтин

Сабота 9 Септември:
Бината ќе биде поставена помеѓу гостилниците “Кај Перо” и “Идадија” . 
21:00 – 22:00ч. Нино Величковски и Тамбураши
22:00 – 23:40ч. Љубојна
23:50: – 01:30ч. Џамбо Агушев и Оркестар

Телефони за резервации:

8 Септември

Канцеларија: 078220722
Чардак: 070410919
Дневен Престој: 02 3100605
Ганза: 070596125

9 Септември

Идадија 3: 023110522
Гурмет: 023211484
Букле: 078361755
Frutti di mare: 075233934
Наша Софра: 071424242
Скопски Мерак: 023212215