Суки воопшто не е срамежлива

Суки воопшто не е срамежлива

Првата асоцијација на која ќе се сетите кога ќе го слушнете името Суки Ватерхаус, веројатно ќе биде некој збор со азиско потекло.

Но, всушност, Суки е потполно спротивна од една типична азиска убавица.

Суки е русокоса девојка, со британски гени. Обожава искачување и карате и воопшто не е срамежлива. Тоа може да го видите по нејзините слики.

Претпоставуваме дека нема да имате ништо против доколку бидете во нејзино друштво, зарем не?