Стрипови со неочекуван завршеток

Стрипови со неочекуван завршеток

Секој ужива добар хумор, но не сите од нас имаат мрачна смисла на хумор. За среќа, или несреќа, постојат уметници кои можат да ги забавуваат дури и најмрачните души. Џејмс Лекарпентие е човекот зад Good Bear Comics, една смешна серија на стрипови кои постојано ги изненадуваат нивните читатели со неочекувани завршетоци.