Совршен задник за само 30 минути дневно!

Совршен задник за само 30 минути дневно!

Заоблен и цврст задник е сон на секоја жена и желба на секој маж, па не е ни чудно што често главната фитнес задача е да поработите токму на задникот.

Но, заборавете на гломазните справи во теретана и долготрајните тренинзи – постои и пократок пат.

Во прашање се кратки и ефикасни тренинзи кои може да ги изведете и во удобноста на вашиот дом, или каде и да ви падне напамет.

Потребни ви се само неколку минути дневно, но и добра волја, истрајност и решителност да не се откажувате. Доколку овие вежби ги правите помалку од 30 дена, нема да ги добиете посакуваните резултати, затоа еден месец е оптимален временски период.

Нормално, колку повеќе сте истрајни, ефектот ќе биде воочлив и подобар. Во прашање е комбинација од неколку едноставни вежби, кои лесно ќе може да ги изведете без стручна помош.

Сепак, внимание! За овие вежби потребна е одредена кондиција, па најдобро е пред секој почеток да направите неколку вежби за загревање.

За детално објаснување на вежбите и нивно спроведувае, погледнете ја видео снимката.