Сораја Вучелиќ доживеала незгода со скапото ламборџини

Сораја Вучелиќ доживеала незгода со скапото ламборџини

Сораја Вучелиќ доживеала незгода со скапото ламборџини.

Автомобилот бил паркиран покрај базен, па старлетата не можела да запре и ламборџинито завршило на дното на базенот.

„Кога ќе ти се лизне штиклата од кочницата , па лимбо завршува во базен“, напиша Сораја на Инстаграм по незгодата што се случила во Кан.

Во коментарите дел од фановите ја фалат за прибраноста и ладнокрвноста, а има и такви кои ја критикуваат атрактивната старлета.