Сопственичката на најубавиот бразилски задник се соблече гола

Сопственичката на најубавиот бразилски задник се соблече гола

Олимписките игри во Бразил можат да започнат. Најпознатиот задник на планетата го поседува Мис Бум-Бум Сузи Кортез. Таа е подготвена за спортскиот спектакл и ги повика сите љубители на спортот да дојдат во Рио.

Со оглед на тоа дека со поканата објави и нејзини фотографии на кои позира гола, веруваме дека голем број на луѓе ќе отидат да ја побараат во Рио. Доказ дека Сузи е целосно посвтена на промовирањето на Олимписките игри се симболите кои се нацртани на нејзиното тело.

“Горда сум што Олимписките игри ќе се одржат во мојата држава. Поради тоа, решив сите да ги изненадам со овие фотографии. Моето тело е вистински олимписки факел” – изјави Сузи.