Сопругата на Лаферти снимена во авион, но не со него

Сопругата на Кајл Лаферти, напаѓач на Северна Ирска, сега е на местото на сексуалните обвинувања. Имено, моделот Ванеса Лаферти е “главен осомничен” за една дама од тоалетот видена од повеќето луѓе кои гледаа вирусно сексуално видео. Таа, се разбира, негира сè.

На интернет е објавено видео на пар кој е фатен „во акција“.

Во тоалетот двојката водеше љубов, но видеото дојде на интернет и имаше целосен хаос – најмногу поради фактот што жената од снимката изгледа како сопругата на фудбалерот, а човекот во акцијата не е он.

И Ванеса, со право или погрешно, се најде во центарот на скандалот. Сè што мислеше да каже во нејзината одбрана, таа напиша на Твитер: „Не ме влечете во вашите гадости. Секој кој има видено, ќе се согласи дека е одвратно. И што е најважно, јас не сум таа”.