Сопругата на Алек Болдвин на оригинален начин го открива полот на бебето

Познатиот актер Алек Болдвин и неговата поубава половина Хиларија очекуваат бебенце. Парот ја објави среќни вести на Instagram и видете како им кажувале на своите деца дека ќе добијат братче или сестриче.

Хиларија направи торта во одредена боја, и таа ја пресече пред целото семејство.

Децата беа многу нетрпеливи да откријат дали ќе добијат брат или сестра, а тортата откри дека е уште едно момче.

Ready for it??? Watch and see…girl or boy! And swipe for more pics! We had so much fun doing it this way ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Двојката веќе има три деца – Кармен (4), Рафаел (2) и Лео (1). Алек беше во брак со Ким Бејсинџер. Тие имаат ќерка Ајренд.