Сонот да стана жива кукла, ја претвори во ова

Сонот да стана жива кукла, ја претвори во ова

Шведскиот модел сака да изгледа како цртаниот лик на Џесика Ребит, и досега потрошила речиси половина милион долари на разни зафати.

Зад нејзината опсесија за постојаните промени во нејзиниот изглед се кријат многу посериозни причини и психолошка несигурност за која зборувала.

„Тоа е комплимент за мене кога ми кажуваат дека изгледа како кукла, тоа е она што сакам да го постигнем. Џесика е идеална за мене”, рече таа еднаш.

#lasvegas #lasvegasstrong #omnianightclub

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

Со половината од 40 сантиметри блиску до светскиот рекорд во најтенкиот струк, таа мора да изгуби два и пол сантиметри со што се обидува со секојдневно вежбање. Нејзините пропорции моментално изнесуваат неверојатни 96-40-100.

New life me routines, back to #gym and #rawfood 😃

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on