Сони по грешка прикачи цел филм на YouTube

Сони по грешка прикачи цел филм на YouTube

Наместо само трејлерот, продукциската куќа Сони по грешка прикачи цел филм на Јутјуб.

Се работи за филмот Khali the  Killer на режисерот Џон Метјуз, чијашто премиера е закажана за крајот на август годинава.

Објавата за кусо време е тргната од видео платформата.