Софија Вергара објави провокативна фотографија

Софија Вергара објави провокативна фотографија

Софија Вергара е жена по која лудуваат мажите.

На својот профил на Инстаграм, таа објави една фотографија од снимките кога беше фотографирана целосно гола во када. Дефинитивно и на 49 години таа изгледа совршено.