Софија Вергара го прослави роденденот во карантин

Софија Вергара го прослави роденденот во карантин

Софија Вергара го прослави својот 48-ми роденден.

Софија сподели фотографии на својот Инстаграм каде на своите следбеници им покажа како го одбележува роденденот.

Таа го помина денот во природа со семејството и кучињата.