Софија Вергара ги искоментира гакичките

Актерката ја претстави својата дизајнерска колекција на гаќи, за што веднаш се вљуби. Тие тврдат дека се направени од меки материјали што ќе им се допаднат на секоја жена.

“Сакам да ги поттикнувам жените и да им помогнат да се чувствуваат убаво, сензуално, пријатно”, рече Вергара, кој неодамна промовираше колекција на американскиот пазар.

Таа рече дека нејзината долна облека е совршена, и што е најважно, таа е исклучително удобна и мека.

“Тие спречуваат скокање и лизгање. Тие се исклучителни”, објаснува актерката за практичноста на нејзината долна облека.