Snapchat се извини за направената грешка

Snapchat  се извини за направената грешка

Snapchat беше принуден да се извини и да ги отстрани навредливите реклами на сметка на Ријана и Крис Браун.

Огласот ги прикажа Ријана и Крис Браун, а напишано е: Дали би ја шлапнале Ријана или да го удрите Крис Браун?

Очигледно, огласот го алудираше инцидентот во 2009 година кога пејачот брутално ја претепал својата тогашна девојка Ријана.

SnapChat веднаш ја отстрани рекламата што ја оцениле како голема грешка во содржината што ја одобруваат.