Снаата ја подмлади свекрвата

Свекрвата по име Фен конечно прифатила да учествува во мејкап трансформацијата која и ја направи нејзината снаа.

„Посакав мојата свекрва да биде мојот следен модел, по убедувањата конечно прифати“, објаснува снаата.

Таа за своите години изгледа добро, па не требало многу труд за да изгледа помладо.

Погледнете ја транформацијата во видеото: