Слушнете како звучи „Горе или доле“ во изведба на 2BE

Љупче Стојановски (вокал), Тино Стојановски (гитара) и Синиша Зукиќ (перкусии) од поп-рок триото „2ВЕ“ ја објавија својата преработка на новата песна на ДНК – Горе или доле.

Погледнете ја маестралната изведба на талентираните момци од  2Be.