Слушнете ја новата песна “Green Light” на Лорди!

Слушнете ја новата песна “Green Light” на Лорди!

На голема радост на обожавателите, Лорди по долгата пауза се враќа на сцената!

Пејачката од Нов Зеланд го објави својот нов сингл со наслов “Green light”, и е најава за нејзиниот втор албум кој ќе се вика Мелодрама. Песната е заразна и совршена за викенд-уживање со пријателите:

Лорди на Инстаграм ја објави и сликата која ќе биде на обвивката на новиот албум:

Новата музика на Лорди не е како ништо што претходно го има објавено, и баш се радуваме што по три години се враќа повесела и пооткачена од секогаш! 🙂