Слушнете ја Lost and Found, песната која ќе не претставува на Евровизија

Слушнете ја Lost and Found, песната која ќе не претставува на Евровизија

Еye Cue го објавија видеозаписот за песната Lost and Found со која ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон.

Музиката и текстот за песната ги напиша фронтменот на Eye Que, Бојан Трајковски, а аранжманот е на Дарко Димитров.

Какво е вашето мислење?