Слушнете ги хитовите од 2017 година во една песна

Останаа уште само неколку дена во 2017 година и можеме да кажеме дека оваа година беше година на добри хитови.

Почнувајќи од песните кои ги слушавме секој ден откако излегоа, а тоа се Despacito или Shape of you, па се до песните кои новите изведувачи импресионираа со нив, како што се New Rules и Havana.

DJ Pyromania направи одлична работа и ги спои само некој од големите поп хитови во една песна која трае се на се 3,5 минути.

Mash up-от е така добро направен што може да се рече дека станува збор за оргинална песна во која гостуваат познати имиња во светот на музиката.

Прашање е колку  песни од ова видео можете да препознаете?