„Слушам кај шумат шумите“, новата преработка на Некст Тајм

„Слушам кај шумат шумите“, новата преработка на Некст Тајм

На 10 октомври овој месец,со почеток во 20 часот во Драмскиот театар во Скопје Стефан и Мартин од „Некст тајм“ ќе го претстават својот најнов музички проект.

Tие ја преработија старата македонска песна „Слушам кај шумат шумите“ и снимија спот во кој покрај нив се појавува една македонска актерка.

„Не би сакале многу да откриваме, ова е нешто на коешто макотрпно работевме изминативе две години и ве уверуваме дека ќе звучи и ќе изгледа подобро од нашата ‘Ѓурѓа’,“ рекоа момците од „Некст тајм“.