Славната старлета светот го освои со огромниот задник

Амбер Роуз беше вистинска модна икона, но кога почна да покажува премногу сите се заситија од нејзиниот изглед.

Како што пишуваат низ социјалните мрежи, веќе им се гади од она што таа го прави.

Таа одамна ја доби титулата за жена со најголем задник во светската шоубизнис индустрија.

Заедно со Кардашијан и Ники Минаж ги убедуваа луѓето дека огромните задници се нешто убаво.

Медиумите открија дека Амбер е најдобра другарка со Фотошоп.

Кога младите девојќи гледаа дека таа има тенок струк, заводливи облини и се на место, се ставаа во позиција да завидуваат. Но, целата нејзина фигура е чудна и неприродна а сега излезе на виделина што прави таа.

Амбер постојано го отстранува својот целулит, па затоа кога е свесна дека може да биде фотографирана во јавност, таа никогаш не се расоблекува како на фотографиите кои сама ги објавува.

На плажа оди во тренерки криејќи го своето тело од кое очигледно се срами.