Заборавена лозинка

Сите роденденски попусти за 6тиот роденден на Скопје Сити Мол

Сите роденденски попусти за 6тиот роденден на Скопје Сити Мол

Како и досега, така и овој пат, за нашиот 6ти роденден за приредуваме гооолема забава, мноооогу награди и шооопинг лудило.

По повод 6-от роденден  обезбедивме богатата роденденска програма, за сите посетители на Skopje City Mall, каде ќе имаат возбудливо шопинг искуство од 6ти до 7ми октомври со големи попусти.