Сите ја осудија поради големата разлика во години, но Ксенија остро им врати

Сите ја осудија поради големата разлика во години, но Ксенија остро им врати

Моделот Ксенија Дали режи голем успех во светот на модата. Сепак, таа е најдобро позната по бракот со египетскиот милионер Осама Фати Рабах Ал-Шариф.

Светот слушна за Ксенија Дели откако се омажи за бизнисменот Осама Фатих Рабах Ал-Шариф во 2016 година. Свадбата беше организирана во Грција, на островот Санторини.

Тогаш сите ги запрепасти огромната разлика во годините, бидејќи моделот е само 26 години, а нејзиниот сопруг е 62 години.

„Кој сте вие ​​да судите за животот што го водам? Не сум совршен и не мора да бидам. Пред да вперите со прстот, бидете сигурни дека вашите раце се чисти “, изјави младата манекенка.

Осама и Ксенија сé уште се заедно, и во голема мера се посветени на нејзината кариера.

❤️💃🏽❤️💃🏽❤️💃🏽

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Beautiful memories last forever 🙈❤️🙈❤️🙈❤️

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on