Синот на Пирс Броснан е наследник на татко му

Синот на Пирс Броснан е наследник на татко му

Актерот Пирс Броснан важи за еден од најголемите мангупи на Холивуд, и бил секогаш привлечен за жените пред се поради стилот кој го носи во него и талентот за глума и шармантниот изглед, што со сигурност може да се каже дека го наследи и неговиот син Парис.

За разлика од татко му,  Парис се занимава со модата , а неделава беше забележан заедно со манекенката Стела Максвел на модната недела во Лондон, а беше придружуван и од негоиот татко.