Синот и снаата на Цеца со провокативна фотографија ги возбудија фановите

Синот и снаата на Цеца со провокативна фотографија ги возбудија фановите

Вељко Ражантовиќ и Богдана Родиќ не се разделуваат и уживаат во својата љубов, а секој момент го забележуваат со заеднички фотографии.

Така, Вељко на „Инстаграм“ сподели фотографија на која е гол на горниот дел од телото, а се бакнува со својата девојка Богдана.

„Единствена моја јас тебе ти свирам, јас тебе ти пеам“, напиша Вељко за својата драга.

Неговите позитивно ја искоментираа фотографијата и имаа само пофолни зборови за младиот Режнатовиќ.