Синди Крафорд во креации од Версаче

Синди Крафорд во креации од Версаче

Во чест на покојниот дизајнер Џани Версаче,51-годишниот супермодел позираше во креации од пролетната колекција. Фотографиите направени за InStyle ги потпишува Картер Смит.