Сиера е секогаш добро пополнета

Сиера е секогаш добро пополнета

Сиера Рене е прекрасна девојка. Позната е по своите облини кои се разлеваат на сите страни.

За подржувачите на изреката “Подобра да има повеќе тежина, отколку да биде анорексична”, Сиера е вистинска девојка.

На социјалната мрежа Инстаграм ја следат повеќе од 90.000 обожаватели, кои секојдневно уживаат во фотографиите кои таа ги споделува.

Време е и вие да се приклучите на таа екипа.