Sia со нова песна „Snowman“

Sia со нова песна  „Snowman“

Сиа сите успеа вчеравечер да ги изненади со нова песна од новиот празничен албум: „Everyday is Christmas“. 

Одлична балада која со сигурност ќе ве натера да ја доживеете празничната магија. Ова е втората официјална песна од новиот албум, а првата веќе излезе кон средината на oктомври.

Албумот официјално ќе биде во продажба на 17-ти ноември оваа година и ветува одлични песни за овој период од годината

Слушнете ја „Snowman“