Сиа и Дејвид Гета имаат нова соработка

Сиа и Дејвид Гета имаат нова соработка

Дуото ја објави новата заедничка песна „Let’s Love“.

„Let’s Love е порака за љубов, надеж и обединување на луѓето. И повторно, Сиа се надмина себеси со вокалите“ – стои во соопштението на Гета.