Што ќе правите неделава?

Што ќе правите неделава?

Повелете во Public Room на ручек со некоја драга личност или едноставно понесете го лаптопот и уживајте во работењето!

1
2
4
3
holsten 1
***

Ве очекуваме на најзелената зелена тераса во Скопје!