Шармантната девојка која владее во Русија

Шармантната девојка која владее во Русија

Елмира Абразакова е девојка која потекнува од Казахстан. Таа стана позната на 18 години, кога стана Мис на Русија.

Нејзиниот успех во 2013 година беше пропратен со навреди, затоа тоа што нема потекло од Русија. Исто така поради злоупотреба на интернет, беше приморана да ги затвори профилите на социјалните мрежи.

Елмира е дете од мешан брак. Денес студира економија на Државниот универзитет во Сибир, а својата убавина продолжува да ја промовира на социјалните мрежи.