Шакира откажа 17 концерти!

Шакира откажа 17 концерти!

Пред извесно време се шпекулираше дека Шакира има проблеми со здравствената состојба, но пејачката изјави дека се работи за нешто минливо и дека брзо се враќа на сцената но очигледно не е така.

Но, кога нејзиниот доктор забележал крв на нејзините гласни жици, сфатиле дека нешто не е во ред со неа. Познатата пејачка боледува од тешко восплание на гласните жици, состојбата се влошила, а се смета дека лекувањето ќе потрае подолго.

#ElDoradoWorldTour #5days #5días ShakHQ

A post shared by Shakira (@shakira) on

Поради тие причини, Шакира откажа 17 концерти за кои картите веќе се распродадени.

“Во текот на сите овие години, никогаш не сум се соочила со ваква ситуација. Не можам да го дочекам моментот кога ќе се вратам на сцената и да ве слушнам како пеете со мене”, вели Шакира.

A post shared by Shakira (@shakira) on