Шакира и Џенифер Лопез заедно на сцената на SuperBowl

Шакира и Џенифер Лопез заедно на сцената на SuperBowl

Финалето на најголемиот спортски натпревар во САД, Superbowl, односно финалето на американската фудбалска лига , се одржа вчера по 54 пат во Мајами.

Секоја година  ајголемите ѕвезди имаат свои настапи за да ги забавуваат присутните, но и оние пред малите екрани. Оваа година таа чест ја имаа Шакира и Џенифер Лопез.

Погледнете го нивниот енергичен настап: