Северина во бикини

Северина во бикини

Северина е една од најатрактивните жени во регионот.

Таа е многу активна на својот профил на Инстаграм, па објавува разни работи, како од приватни , така и од деловниот живот.

Овој пат со фотографијата од снимање, во кое е во црно бикини со каранфили, таа дефинитивно го запали интернетот.