Северина позира во минијатурно бикини

Северина позира во минијатурно бикини

Северина е на годишен одмор на хрватскиот остров Корчула.

Таа во минијатурно црно бикини позира на лулашка во морските води, а притоа покажа дека нејзиното тело е во супер топ форма.