Северина и Јелена Карлеуша во фустан од 2.000 евра

Северина и Јелена Карлеуша во фустан од 2.000 евра

И покрај тоа што наводно не комуницира со години, и Северина и Јелена Карлеуша имаат чувство на мода, за што нивните следбеници на инстаграм се свесни.

Затоа, не требаше да се одлучат да носат ист фустан истовремено. Тоа е парче дизајнирано од Алесандра Рич, која чини околу 2.000 евра.

 

Севе одлучи да го облекуваат овој фустан за дочек на 2019 година, која ја дочека на Малдиви, заедно со нејзиниот сопруг, Игор Којиќ. Таа го искомбинира со апостолки, што е очекувано, со оглед на тоа што таа славеше на плажа.

Карлеуша го облече пред неколку дена, кога го прославуваа роденденот на блиската пријателка Јована Дакиќ.