Северина го објави новиот албум

Северина го објави новиот албум

По цели 7 години одложување,Северина конечно најде идеално време за промовирање на новиот албум ,,Halo”.

Покрај албумот излезе и спотот за водечката песна ,,Halo”. Музиката и текстот за песната се дело на Jala Brat и Buba Corelli.

Fatamorgana, Daleko ti kuća, Mirna, Kafana и Bijela vrana,Kuma, се дел од песните кои се наоѓаат на албумот.