Серена Вилјамс во нова зимска кампања на Stuart Weitzman

Серена Вилјамс во нова зимска кампања на Stuart Weitzman

Глобалнaта амбасадорка на брендот блеска во новата кампањата “Be Your Element”.

Серена Вилијамс, глобална амбасадорка за брендот Stuart Weitzman, не запозна со нивната зимска колекција во новата кампања наменета за постудениот дел од годината.

Тениската sвезда, која е заштитно лице на познатата марка од мај годинава, ги носеше класичните чизми 5050 Lift кои одат над колената и чизмите Chain Lift до глужд, нагласени со златни детали.