Семејството на Силвестер Сталоне ужива во Хрватска

Семејството на Силвестер Сталоне ужива во Хрватска

Семејството на Силвестер Сталоне ужива во убавините на Хрватска.

Сопруга на славниот актер, Џенифер Флавин, со нивните три ќерки Софија, Систин и Скарлет минатата недела пристигна во Сплит.

Популарните сестри не пропуштија да споделат фотографии од семејниот одмор на социјалните мрежи.