Селма Хајек ужива во својот тропски одмор

Селма Хајек ужива во својот тропски одмор

Селма Хајек едноставно знае како да ужива во животот.

Таа замина да ужива на море и сонце. На својот инстаграм профил објави и фотографија каде е во едноделен црвен костим за капење во кој изгледа совршено.