Селин Дион на промотивна турнеја за новиот албум

Селин Дион на промотивна турнеја за новиот албум

Селин Дион е на промотивна турнеја во САД за новиот албум „Courage“.

Селин се упати во студиото на Џими Фелон „The Tonight Show“ облечена во бордо монохроматска комбинација од Том Форд.