Селена Гомез објави нов видео запис

Селена Гомез објави нов видео запис

Селена Гомез ја објави втората песна од својот прв албум на шпански јазик.

Песната е со наслов „Baila Conmigo“, а за истата Селена објави и нов видео запис. Погледнете го: