Селена Гомез ја продава куќата за лекување

Селена Гомез ја продава куќата за лекување

Еден од најпопуларните пејачки денес Селена Гомез се бори со злобна болест – лупус. Минатата година, најдобрата пријателка ѝ донираше бубрег.

Иако нејзиното богатство беше проценето на неколку милиони долари, пејачката се одлучи на драстичен чекор пред неколку дена.

Имено, таа ја продаде куќата по многу пониска цена со цел, според изјавите на добро информирани извори, да си ‘обезбеди пари за лекување.

Луксузен дом од 10 илјади квадратни метри Селена сега го продава за 3 милиони долари. Куќата располага со пет соби и кино што сама го дизајнирала.