Сексипилот на Емили Ратајковски во гламурозен златен фустан

Сексипилот на Емили Ратајковски во гламурозен златен фустан

Модната недела во Париз беше идеалното место за сите селебрети го покажат своето најдобро светло, а дефинитивно Емили Ратајковски  го покажа својот вроден сексапил во гламурозен златен фустан.

Модното парче кое го носеше 26-годишната Ратајковски е рачно изработено во Њујорк од страна на тим на модни експерти од Morphew. За неговата изработка биле потребни месец дена.