Секси колекција од Women’ secret за Halloween

Секси колекција од Women’ secret за Halloween

Црните парчиња со принтови кои светат во темница се највпечатливиот дел од колекцијата.

women-secret-go-slavi-halloween-so-izvonredno-seksi-kolekcija-02.jpg

women-secret-go-slavi-halloween-so-izvonredno-seksi-kolekcija-04.jpg

women-secret-go-slavi-halloween-so-izvonredno-seksi-kolekcija-05.jpg

Производите од колекцијата Halloween се со промотивни цени во периодот од 26.10 до 31.10.2017

women-secret-go-slavi-halloween-so-izvonredno-seksi-kolekcija-02.jpg