Секогаш здрава и енергична, а денес во количка

Секогаш здрава и енергична, а денес во количка

84 годишната Јоко Оно немавме прилика да ја видиме на улиците на Њујорк од почетокот на годината, а папараците прв пат имаа прилика да ја забележат кога таа изрази желба нејзините пријатели и асистенти да ја одведат до Полето на Јагодите, односно делот од Централ Паркот кој е посветен на нејзиниот сопруг Џон Ленон.

Со оглед на нејзините години таа не пешачеше туку беше во количка, а трагите за замор и исцрпеност беа видливи на нејзиното лице.