Се породи внуката на кралицата Елизабета

Се породи внуката на кралицата Елизабета

Внуката на кралицата Елизабета Втора, Зара Тиндал, мажена за рагби ѕвездата Мајк Тиндал роди ќерка.

Ова е второ дете на двојката која ја има и четворогодишната ќерка Миа. Бакимгенската палата со радост ја соопшти веста во јавноста.