Се породи Фахрие Евџан

Се породи Фахрие Евџан

Турските медиуми јавија дека еден од најпопуларните турски актери, Бурак Озџивит и неговата сопруга Фахрие Евџен, стнаа родители.

Фехрие се породи во саботата во 13:30 часот. Бебето се вика Каран.

Бурак присуствувал на породувањето и не можел да ги сокрие солзите.

Каран е тежок 3.670 грама, а долг 52 сантиметри.

Актерката се породи порано од предвидениот термин кој бил на 20-ти април.