Сашко Коцев објави фотографија со ќеркичката

Сашко Коцев објави фотографија со ќеркичката

Сашко Коцев ретко споделува приватни моменти со јавноста.

Токму поради тоа и фактот што неговата ќерка ретко ја покажува во јавноста неговата најнова фотографија на социјалните мрежи ги разнежи неговите пријатели.